GIMNÀS MENTAL

Som conscients de que per gaudir d’un acceptable estat físic i emocional cal mantenir una cap humà engranatge colorsdieta equilibrada i fer exercici amb regularitat. També és important tenir cura de la nostra ment. l cervell, l’òrgan humà del qual encara desconeixement molts aspectes del seu funcionament.

El gimnàs mental és un entrenament de les funcions cognitives, un exercici per pensar millor.  Una ment saludable implica actituds flexibles, que afavoreixen l’augment i la circulació de les idees.

Podem fer-ho de diverses formes, però les més efectives són aquelles que s’enfoquen des de la vessant recreativa i  lúdica.  El sentit de l’humor i la diversió són ingredients que augmenten els resultats.

Totes les persones podem beneficiar-nos, així que us animo a practicar qualsevol activitat que comporti atenció i afavoreixi l’aprenentatge.

Un petit tast per qui li agradi resoldre enigmes:  Acabo de comprar un llibre que té 100 pàgines. Quantes vegades apareix el  “8” en la numeració de les pàgines del llibre?

Per comprovar la solució, cliqueu “llegir més”

Solució:  el “8” apareix 20 vegades:  8, 18, 28, 38, 48, 58, 68, 78, tots els 80…  i el 98.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de GENERAL i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.