QUI SÓC

Sóc Pedagoga i Formadora en CAM00173diverses àrees d’aprenentatge, salut i creixement personal.

La meva tasca és acompanyar persones a descobrir o potenciar els seus talents per afavorir una bona autoestima, relacionar-se d’una manera ecològica i fomentar l’equilibri emocional individual i grupal.

En un moment concret se’m va presentar l’oportunitat de canviar l’orientació laboral… i la vaig aprofitar.  De treballar en una empresa on la meva feina era gestionar, negociar i contractar amb els clients, vaig passar a impartir diferents activitats educatives.

He ana completant la meva formació amb el Màster d‘Ecologia Emocional i el Màster d’Intervenció en qualitat de vida de persones grans.   I segueixo matriculant-me en cursos que em fan créixer i que m’ajuden a dissenyar i implementar les futures accions formatives.

Tot plegat, m’ha permès col·laborar com docent de cursos organitzats pel Col·legi de Pedagogs; tutora de projectes del Postgrau d’Animació Social i Desenvolupament Comunitari de l’IDEC, UPF, i cotutora dels cursos Coaching per a docentsEducació Emocional i Les intel·ligències múltiples a l’aula de PRISMA i de Gestió del conflictes a FORGEN-Fundació Gentis.

També he impartit docència en Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de Formació Professional i en cursos adreçats a diferents professionals: mestres, educadors socials, tècnics de l’administració i d’empreses.

Així mateix, participo en projectes relacionats amb dones emprenedores, com el d’EFCI Salt i de promoció de la resiliència en grups d’adults.

El ventall de col·laboracions realitzades a les empreses és ampli.  Comunicació efectiva; Gestió del temps; L’adaptació als canvis Reciclatge i bones pràctiques, són algunes d’elles.

Durant uns anys vaig compaginar família, treball  i l’estudi acadèmic, sense pensar que aquest darrer aportaria un canvi significatiu a la meva vida.

M’agrada gaudir de la natura, del cinema, de la lectura, del ball, del diàleg i de les converses amb amics, companys i coneguts.

Em sento afortunada perquè en tots i cadascun dels cursos, tallers, xerrades i altres activitats que realitzo aprenc i comparteixo.

La síntesi sobre mi es troba en el títol i sots-títol d’aquest blog: “Pedagogia del viure Aprenentatge, convivència, salut i benestar emocional”

No és fàcil trobar la felicitat dins de nosaltres mateixos, però és impossible trobar-la en cap altre lloc”    Agnes Repplier

Salut!!